Deprecated: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` in /home/filkonro/public_html/pantonar.ro/wp-content/plugins/divi-builder/dashboard/dashboard.php on line 844
Pantone Formula Guide- ghidul cu culorile speciale Pantone

Pantone Formula Guide

pantone formula guide kit 2015

Ghidul Formula Guide este esential pentru designeri, profesionisti DTP si tipografii. Formatul simplu il fac un instrument perfect  pentru a comunica nuantele Pantone speciale. Ghidul are forma de evantai astfel incat este usor de purtat la intalnirile cu clientii sau la pregatirile pentru tipar. Acest set compus din 2 ghiduri cu culori speciale tiparite pe doua tipuri de hartie – cretat si necretat- contine 1755 culori speciale. Acest Pantonar este practic instrumentul cel mai des utilizat in transmiterea unui cod de culoare Pantone intre designer, client si tipograf sau intre designer, client, producator.

Pantone Formula Guide este probabil cel mai cunoscut ghid al celor de la Pantone. Este dealtfel si ghidul care a dat numele de PANTONAR in Romania.  Este cel mai utilizat produs de la PANTONE pentru ca el contine toata colectia de culori speciale pentru tipar.

Din 2014 i-au fost adaugate  84 de  culori nou-nouțe!

Pantonarul acesta este o formulă pentru selectarea, specificarea și potrivirea de culori PANTONE solide.

Incepând cu anul 2010 au fost incluse  644 de culori noi iar din 2014 inca 84 . Noile culori pentru 2014 au adus noi blushuri frumoase de roz, serii de albastru  noi, deschise  și vibrante, cateva din gama verdelui  și a violetului.  Designerii grafici, profesionistii de pre-press și tipografii au acum in total 1755 opțiuni de culoare pentru a da putere  pasiunii lor si libertate creativitatii!

detaliu formula guide
detaliu formula guide

PANTONE este singurul sistem de comunicare culoare recunoscut la nivel internațional. Puteți specifica Culori PANTONE  cu încredere, chiar dacă productia lor va fi  la distanta in alt loc din lume. Aceasta intrucat sistemul de codificare este foarte clar: nuantele Pantone sunt cunoscute si de programele grafice tip Adobe Photoshop si de producatorii de cerneala offset.

Toate culorile sunt special formulate pentru a imprima folosind o grosime uniformă de film de cerneală, ceea ce le face potrivirea usoara pe masinile de tipar. Formulele de cerneală sunt furnizate sub fiecare nuanta aleasa astfel incat aveti reteta amestecarii culorilor. folosind ingredientele de baza.

Ghidul Formula Guide Include  un index de culoare, instrument de evaluare a iluminarii și un cod pentru a descarca gratuit software-ul pentru a actualiza aplicațiile de design cu cele mai recente culori.

Paletarul Formula Guide contine un Set de două ghiduri Pantone: cretate și necretat.

Pe spatele ghidurilor se afla un cod pe baza caruia puteti descarca gratuit softwarul PANTONE COLOR MANAGER in valoare de 49 dolari.