Deprecated: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` in /home/filkonro/public_html/pantonar.ro/wp-content/plugins/divi-builder/dashboard/dashboard.php on line 844
Pantonar Metallic – Pantonar

Pantonar Metallic


Pentru cazurile in care se doreste tiparirea cu efecte metalizate speciale exista urmatparele solutii pentru design sau control al tiparirii; IN total exista peste 600 de nuante speciale cu aspect metalic.

Ghidurile Pantone Metallic, Pantone PREMIUM Metallic sau Metallic in fomrula de chipuri ce se pot decupa din catalog pentru a fi atasate unui lot sua unui proof. Sub fiecare nuanta sunt prezentate formulele de mixare.

1. Pantone Metallic guide.

Sub forma de evantai sunt prezentate culori metalizate in numar de 301 de nuante care adauga luminiscenta si eleganta proiectelor care pretind un look rafinat. O pagina aditionala demonstreaza efectul pe care il poate avea o lacuire aditionala pe baza de apa atunci cand este aplicata celor 7 culori de baza.

premium metalics coated 2014

 

 

 

 

 

 

 

2. Pantone  Premium Metallics

ghidul pentru hartii cretate contine 300 de culori metalice adunate in jurul rapsunsului tipografilor si deisgnerilor care doresc cerneluri cu efecte speciale. PREMIUM METALLICS au un luciu superb, pot fi usor laucite far a pierde din stralucire si au o viata lunga fara a pierde din calitati.

pantone-plus-metallic-guide-set 2015

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. Pantone Metallic Chips

Acelasi culori care sunt disponibile in formula evantai se pot achizitiona si in cataloage cu amendamentul ca in acestea sunt multiplicate si deja pretaiate pentru a putea fi usor decupate si atasate unui proof.

pantone metallics chips coated

pantone metallics chips bookPantone Premium metallics chips book

4. Exista si varianta achizitiei setului compus din Pantone Metallics si Premium Metallics, avand astfel un  cost mai mic de achizitie pe de o parte dar si siguranta faptului ca aveti toata colectia de culori metalice la dispozitie:

metallics guide set 2015